Hondencamping ERKEMEDERSTRAND, Kamperen met uw hond

op de enige echte hondencamping van Nederland zijn honden meer dan welkomHondencamping

Het ERKEMEDERSTRAND is de enige echte hondencamping van Nederland!
Hier kunt u genieten van een onbezorgde vakantie met uw hond of honden.

Dus!.... op de camping honden toegestaan?...…ze zijn meer dan welkom! Honden mogen kamperen op alle campingplaatsen, net als iedereen op de camping!
 
Veel faciliteiten voor honden. Zoals hondenstrand, hondendouches, recreatieprogramma voor hondenOp de camping voor hond en baas:
campingplaatsen 
vakantiehuisjes
horeca
strand
Hondenstrand (het héle jaar los lopen)
 
Aanbiedingen 2014 KLIK HIER
 
Is er nog plaats op de camping?  
                                   
Of u nu één, twee, drie of meer honden heeft, ze mogen allemaal mee op vakantie naar dit hondenparadijs! Kamperen aan het water of binnendijks? U kiest wat het best bij u en uw hond past. 

Camperaars kunnen ook nog kiezen voor een speciale kampeerauto-/ camperplaats. En bent u met een groep? Ook groepskamperen, met bijvoorbeeld een hondenclub, is mogelijk!

Op het hondenstrand bij de camping mogen honden los lopen en zwemmen Bij de hondenbehendigheid kan uw viervoeter laten zien wat hij kan!Faciliteiten voor honden

Nergens anders zoveel faciliteiten voor hond en baas! Met..... maar ook zonder uw hond kunt u genieten van o.a. het Hondenstrand, het terras bij “De Jutter” of de hondenbehendigheid. Vindt u ook dat uw hond vakantie verdient? Een echte "hondenvakantie" begint hier! Meer faciliteiten voor uw hond vindt u hieronder en voor uzelf op de faciliteitenpagina.


Hondenstrand

Speciaal voor onze viervoeters is er het Hondenstrand. Lekker los lopen, graven, zwemmen en ravotten op het strand. Het Hondenstrand is 1,5 km lang en een afwisselend terrein..... “the place to be” voor u en uw viervoeter! Lange stukken strand, bosjes en gras. Van alles te beleven! Op het Hondenstrand mogen de honden het hele jaar los lopen. Uw hond kan hier letterlijk de beest uit hangen.

Genieten met uw hond op de hondencamping met o.a. hondendouche, hondenstrand en hondenopvangHondendouche

Heeft uw hond de beest uit gehangen? Achter het toiletgebouw van de strandweg en het veld Jupiter is een hondendouche. Hier kunt u uw hond wassen en is hij snel weer schoon en fris!

Ongelukje?

Ook de camping houden wij graag schoon en fris! Daarom hangen er verspreid over het terrein vuilnisbakken met poepzakjes zodat u het "ongelukje" van uw viervoeter makkelijk kunt opruimen.

Uit eten met uw hond op terras of binnen 

Restaurant/ strandpaviljoen

In restaurant/ standpaviljoen "De Jutter" is ook aan uw hond gedacht! Hij mag gewoon mee naar binnen en komt niets te kort! Na uitgeraasd te hebben op het Hondenstrand, staan er voor uw dorstige viervoeter waterbakken bij de hondenbar en er is keus uit diverse hondenkoekjes. Voor u is er een uitgebreide menukaart! Voor het afhalen van uw snacks, friet, ijs of frisdrank kunt u terecht bij cafetaria "Big snack".

Campingsupermarkt

In de Attent campingsupermarkt is van alles te koop voor uw trouwe viervoeter! Iets vergeten of een extraatje kopen? U kunt terecht in de campingsupermarkt!.......tenslotte is uw hond ook op vakantie! Er worden o.a. speeltjes, hondenkoekjes, kluiven en brokken verkocht. Voor u is er een ruime keus aan levensmiddelen; er is speelgoed, gas en iedere ochtend een krant en verse broodjes.

Hondenbehendigheid

Vanaf Hemelvaart t/m augustus wordt er iedere week, speciaal voor onze camping- en havengasten, hondenbehendigheid gegeven. Deze hondenbehendigheid wordt gegeven door HondenSportVereniging Nijkerkernauw (HSV), hond en baas beleven hier een hoop lol aan. Bij het recreatieprogramma kunt u de dagen bekijken wanneer de behendigheid wordt gegeven.

Er is ook recreatieprogramma voor honden.Hondenoppas en Spelen met uw hond

De hondenoppas is een uitkomst als uw hond niet mee mag bij een dagje uit (bijvoorbeeld het Dolfinarium en Walibi). Monique is een schat van een hondenoppas die uw trouwe viervoeter met alle liefde opvangt. Er is constant toezicht! De honden krijgen dus de aandacht die ze verdienen. Er is ook dag/ nachtopvang! Een uurtje spelen op het speelveld? Er is speelgoed en er zijn verschillende spelletjes geschikt voor honden. 

In 2014 is Monique weer aanwezig van april tot eind september. De hondenoppas reserveren moet bij de oppas zelf! Reserveren kan niet via de receptie van het ERKEMEDERSTRAND.

Hondencentrum en vereniging

Ook als u op vakantie bent kunt u doorgaan of juist beginnen met een cursus of training voor uw hond. Op het terrein van het ERKEMEDERSTRAND zijn hondencentrum WRAF en hondensportvereniging HSV Nijkerkernauw gevestigd.  Hier kunt u verschillende cursussen, trainingen en gedragstherapieën volgen zoals o.a. puppycursus, pubercursus, gehoorzaamheidscursus of bengelcursus.

Hondendag

Hondencamping met recreatie voor uw hondIeder jaar op de 1e zaterdag van juli wordt de ERKEMEDER-Hondendag gehouden.

Er is ieder jaar een enorme braderie die 2 km over het hondenstrand loopt en er zijn diverse activiteiten om naar te kijken maar ook waar u met uw hond aan kan deelnemen. Voorgaande jaren waren dit o.a.: - hondenrace - dog frisbee wedstrijden - waterwerken van de New Foundlanders - hondenfotografen - gedragstherapie - hondenvoetbal - para agility - portretschilder en meer.

Tussendoor kon er gesnuffeld en gekocht worden bij de verschillende marktkramen met onnoembaar veel hondenspullen....van koekjes en hondenvoeding tot speeltjes en hondenkleding.

Komt u kamperen voor de hondendag? Dan is er speciaal voor u een
hondendag-kampeerarrangement! Er is voor bezoekers en deelnemers van de hondendag een apart kampeerveld gereserveerd. 

Als hondenliefhebber mag u de gezelligste hondendag van Nederland niet missen!
__

BouwieMediaCreations - Water, strand & bos, de ideale combinatie voor de ideale vakantie!